Welkom bij Pelikaan Reizen

Contact & Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen
Goede Reis
Contact

U kunt ons bellen..
088 - 735 4505

Mailen..
PRsportreizen@pelikaanreizen.nl

Goedkope Busreizen

Bent u op zoek naar de goedkoopste busreizen online? Bij Pelikaan reizen bent u aan het juiste adres. Bij ons vindt u goedkope busreizen voor bijna iedere Bestemming. Of u nu naar Schotland, Noorwegen, Italië of Spanje wilt. De goedkoopste en mooiste busreizen boekt u natuurlijk online bij busreizen online. Dit zorgt er voor dat wij u altijd de beste prijs kunnen bieden en dus ook de goedkoopste busreizen.

Natuurlijk ook Sportreizen

Naast zonvakanties, busreizen, stedentrips, autovakanties en groepsreizen vind je bij Pelikaan Reizen ook de gaafste sportreizen. Van rugby tot voetbal en van tennis tot hockey. Als er een wedstrijd is, regelen wij de reis! En natuurlijk altijd voor de laagste prijs. Naast sportreizen verzorgen wij ook evenementen reizen. Kijk dus snel bij onze sportreizen.

Goedkope zonvakanties

Ook voor de leukste en voordeligste zonvakanties moet u natuurlijk bij Pelikaan Reizen zijn. Wij bieden goedkope zonvakanties aan naar alle uithoeken van de wereld. Of u nu een zonvakantie zoekt naar Gambia of spanje, u vindt het bij Pelikaan Reizen. Ook de voordeligste last-minutes en all inclusives vindt u op onze zonvakantie website. Neemt u gerust een kijkje of neem contact op met één van onze reisbureaus

Groepsreizen op maat

Pelikaan Reizen is onder andere gespecialiseerd in groepsreizen. En dan nog beter, groepsreizen op maat! Aan de hand van uw specifieke wensen stellen wij de ultieme groepsreis samen. Teambuilding voor uw bedrijf of een familie weekend in de Ardennen. Met groepsreizen op maat van Pelikaan Reizen weet u in ieder geval dat uw groepsreis tot in detail verzorgd wordt. Goede reis!